Bun venit pe pagina oficiala a proiectului DARE TO START!

Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate” cod SMIS 104118, Apel: Romania Start Up Plus.

PREZENTARE

Va facem cunoscut faptul ca incepand cu 15.01.2018 a inceput implementarea proiectului DARE TO START!

Durata proiectului este de 36 luni iar regiunea de implementare este Sud-Muntenia, incluzand judetele Dambovita, Prahova, Ialomita, Teleorman, Arges, Giurgiu si Calarasi.

Pentru suport si informatii referitoare la proiect, oportunitatile oferite, dezvoltarea antreprenoriatului, conditiile de accesare si inscrierea in grupul tinta va rugam sa transmiteti un email la adresa daretostart@partnet.ro

Daca doresti sa deschizi o afacere proprie, ai sansa de a primi o subventie in valoare de cca 32.000 de euro, prin apelul „Romania Start-up Plus”, proiectul DARE TO START”, proiect deja demarat.

Obiectivul general al proiectului il constituie dezvoltarea antreprenoriatului si cresterea ocuparii pe cont propriu in mediul urban la nivelul regiunii Sud Muntenia, prin infiintarea a 73 de intreprinderi cu profil non-agricol, in vederea crearii de noi locuri de munca durabile si de calitate si promovarii mobilitatii lucratorilor.
Prin acest program, persoanele inscrise in grupul tinta, care au parcurs toate etapele proiectului, pot obtine o finantare de pana la 32.000 euro, pentru idei de afaceri in domenii precum: IT, productie, industrii creative, servicii, comert si alte activitati. Astfel, somerii, persoanele inactive, antreprenorii, precum si persoanele care au un loc de munca si vor sa infiinteze o afacere, pot completa chestionarul disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1lk1fQatrkZFbxj9M_o8HG-vBowObNI-orQD2jH6_5yo/prefill
Mai precis, se vor sustine cursuri de Competente Antreprenoriale pentru cel putin 600 de persoane din regiunea Sud Muntenia, iar dupa absolvirea acestora se va organiza concursul de idei de afaceri, in urma caruia se vor selecta cel putin 73 de planuri de afaceri care vor obtine o finantare nerambursabila de aproximativ 32.000 de euro.
In plus, persoanele ale caror planuri de afaceri vor fi selectate, vor beneficia de un stagiu de mentorat in cadrul unor companii care au acelasi domeniu de activitate cu cel al firmei pe care intentioneaza sa o deschida, astfel incat business plan-ul tau sa se concretizeze intr-o afacere de succes!

Informatiile furnizate nu vor fi utilizate decat in scop statistic. Datele personale raman strict confidentiale. 

Daca ai o idee geniala de afacere, noi te ajutam sa iti creezi si sa iti administrezi propria afacere. Daca planul tau de afaceri se afla printre cele mai bune, iti oferim sprijin financiar pentru a pune in practica idea ta!

Programul orientativ al activitatilor din proiectul “DARE TO START! – Dezvoltarea Antreprenoriatului prin Resurse umane Educate”